Amalina Peter in Intagram! #TeamSuriKurus

Jumaat, 16 Jun 2017

Nak beli Herbalife dengan harga murah? Beli Herbalife di LAZADA atau 11th Street?

Adat nak membeli, mesti kita akan cari penjual yang offer paling murah. Betul?

Ramai yang cari carian berikut:

Nak beli Herbalife murah
Harga Herbalife termurah
beli Herbalife di Lazada
beli Herbalife di 11th Street
Pengedar Herbalife murah
beli Herbalife murah dan asli

Tapi sebelum anda beli dari mana-mana pihak dan anda tak dapat result (lalu membazir semua duit anda beli Herbalife dari penjual yang tak sah), saya nak share TIPS BELI HERBALIFE AGAR DAPAT KEBAIKAN TERBANYAK.

Herbalife ni bukan macam produk lain, yang boleh dapat hasil dengan makan produk je. Tujuan Herbalife produk dijual melalui Coach / Pengedar sebab kami akan guide anda untuk segala sesuatu.

Herbalife yang paling murah tu sebenarnya value nye paling 'mahal'. Sebab takde orang guide, takde org ajar cara makan, takde org guide turun berat effektif.

Ada seseorang mengadu kat saya, "Kenapa ambik Herbalife turun 1kg je sebulan tak macam testimoni yang Coach Ina share?" (Kebanyakan Coachee saya turun 4kg keatas dalam 1 sesi program Kurus 30 Hari)

Dah tentulah ada beza!! Saya provide INTENSE COACHING dalam Whatsapp. Nak nangis saya dapat aduan ni. Rupanya ramai tak faham, produk Herbalife MESTI DIDAPATKAN DARI COACH YANG SAH.

Kalau dah beli dari orang/website yang tak de coaching ni, selalu lah orang whatsapp saya tanya cara bancuh produk lah, cara makan lah, mealplan lah. Cubalah fikir, kenapa beli kt tempat-tempat mcm tu in the first place?

Kami hanya bertanggung jawab dengan produk di bawah pembelian team kami sahaja. Perhatian khusus juga untuk Coachee kami, supaya semua dapat perhatian sepenuhnya. So, maaf sangat tak boleh advice anda kalau beli dari tempat lain.

herbalife murah

Dengan setiap pembelian Produk Herbalife melalui kami, kami akan bagi 


1. Personalize mealplan. Kami kira KHAS ikut keperluan badan anda. Ini termasuk kalau anda ibu menyusu, kami akan include factor tu supaya anda boleh kurus tanpa perlu kurangkan susu badan.

2. Whatsapp Group Coaching dimana semua peserta akan bergaul, share resipi, share tips kurus, share tips menyusu, dan banyak lagi. Intense Coaching di Whatsapp ni yang membuatkan ramai Coachee turun dengan effektif, sebab kawan-kawan semua turun.

3. Saya beri HOMEWORK mingguan pada Coachee. Yes saya beri homework, saya check homework anda, supaya anda dapat turun berat dengan seronok! Homework saya bukan strict pun. Lebih kepada enjoy, fun, dan creating healthy habit tanpa anda sedar.

4. Kelas makanan mingguan. Banyakkkkkkk yang anda akan belajar. Tentang kalori, tentang kumpulan makanan, tentang bagaimana nak pilih kalori yang sihat, bagaimana nak pilih jenis makanan yang boleh kenyang lagi lama, bagaimana nak dapat spesifik perut kempis? Semua kami cover.

5. Facebook Group untuk bergaul dengan community TeamSuriKurus yang lebih besar. Kat situ ada banyak resipi masakan sihat, kelas tambahan tentang nak kurus, kelas tambahan lain-lain.

Bayangkan berapa banyak saya akan fokus pada anda sekiranya anda menjadi Coachee saya. Bukan hanya beli produk Herbalife tau. Anda umpama dapat JURULATIH PERIBADI TANPA PERLU BAYAR EXTRA. Tak payah beli Herbalife lepas tu bayar yuran Gym pulak. Beli Herbalife dari kami je dah cukup untuk dapat semua.

Kena faham, anda dapat ALL ABOVE TANPA BAYARAN TAMBAHAN. Tak perlu bayar saya asing sebagai coach anda. Cukup anda beli produk Herbalife dari kami, anda akan dapat semuanya. :)

Bayangkan betapa ruginya anda sekiranya anda beli herbalife dari mana-mana website/penjual yang tidak Coach ni.

TIPS BELI HERBALIFE

agar anda tidak tertipu/tidak membazir/dapat turun berat badan dengan seronoknya

1. Beli dari Pengedar Herbalife atau Coach Herbalife yang memaparkan muka & siapa diri mereka. 


Kenapa kena beli dari orang yang WUJUD?

A) Yakin tak kena tipu. Herbalife mahal kan. :)

B) Supaya nampak Coach tu kurus betul tak, walk the talk tak, betul-betul fit dan layak jadi Coach tak.

Entah-entah yang jual tu orang yang tak kurus-kurus duduk belakang komputer fikir nak jual banyak-banyak produk padahal sendiri pun tak kurus-kurus? Macam manalah anda nak kurus kalau 'Coach' anda pun tak kurus kan.

C) Confirm dapat produk Herbalife yang asli/original. 

D) Kalau ada masalah, boleh ganti/tukar produk. You are protected. 

Tapi hakikatnya Coach yang sah memang takkan jual produk bermasaalah pun. Kalau anda beli kat mana-mana tempat yang bukan real Coach, sekali dapat shake yang berketul-ketul, rasa tak sedap, siapa nak tolong? Diri sendiri jela tanggung.

E) Coach yang wujud ni biasanya orang yang committed nak serve Coachees untuk dapat result terbaik. Anda akan dapat service tip top TANPA BAYARAN TAMBAHAN!!


2. Beli dari Pengedar Herbalife atau Coach Herbalife yang komited

Apa yang anda akan dapat bila beli Herbalife dari orang yang komited?

A. Dapat result!!

B. Cara bancuh produk, cara buat shake sedap, resipi masakan, semua kita lalui bersama. Best tau. Daripada beli kat mana-mana website pastu krikk krikk je takde orang tolong.

C. Dapat diskaun tertentu yang sah, seumur hidup pulak tu. Dahla dapat diskaun, boleh dapat hadiah, boleh dapat reward wang tunai, berpeluang dapat diskaun tertinggi.

Tapi saya nak beli Herbalife dengan harga murah?

Boleh bincang dengan Coach. Kalau anda boleh ikut syarat, ada cara untuk dapat murah. Tapi kalau permintaan anda tak reasonable sangat pun, kami tak boleh tolong lah.

Kami dah bantu ratusan orang untuk turun berat badan dengan sihat. Ramai juga yang dah beli Herbalife dari tempat lain tapi asyik tak dapat result, last-last cari kami juga. Anda tak perlu ulangi kesalahan mereka.

Mula Herbalife di sini terus jom :)

REVIEW HERBALIFE MALAYSIA dari Coach InaAb dan TeamSuriKurus


beli herbalife murah


beli herbalife murah


beli herbalife murah

beli herbalife murah

beli herbalife murah

Jadi, PASTIKAN ANDA BELI HERBALIFE DARI MEDIUM YANG BETUL YA! 


Lebih lanjut tentang Program Turun Berat Badan kami : PROGRAM TURUN BERAT BADAN HERBALIFE

Anda mencari Coach Kurus khas WANITA? : COACH TURUN BERAT BADAN WANITA


Dapatkan produk Herbalife dan Coaching dari kami : 
Whatsapp 013628514 
Whatsapp 013628514 
Whatsapp 013628514 



Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...