JUMLAH PENURUNAN BERAT DI BAWAH COACH INA AB TAHUN 2017

798KG
Follow Instagram @amalinapeter_coach untuk info terkini

Amalina Peter in Instagram @amalinapeter_coach ! #TeamSuriKurus

Rabu, 15 April 2015

Turun Berat 23kg dengan Herbalife!

Bismillah.




Mr B adalah salah seorang pengguna setia Herbalife. Thank you so much Mr B for believing in us. :)

Asalnya Mr B ikut kawannya ke Hari Pelanggan Herbalife. Ikut ikut je, tapi terjebak, sebab Mr B pun memang berlebihan berat badan.

Pada usia 24 tahun, Mr B dah berisiko untuk dapat certain penyakit kerana terlalu berlebihan berat badan. Jadi Mr B pun mula guna Herbalife untuk lose weight.

Antara usaha turun berat badan Mr B:
- Cheat day hanya 1 kali setiap 2 minggu. Means 13 hari jaga makan, makan ikut meal plan yang diberi. 1 hari makan segala yang dia teringin.
- Jogging. Tak sure berapa kali seminggu.
- Minum shake Herbalife 2 kali sehari.

Aku tak boleh cerita banyak sebab client lelaki ni berhubung hanya dengan Mr Husband je. Heheh. Tak tahu nak cerita apa. Boleh cerita result jelah ye. ;D

Tahniah Mr. B for losing 23KG!!


0136280514

Disclaimer :
*Product result is not typical. Individual result may vary.
*All statements in this blog have not been evaluated by the MOH. 
*This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease. 
Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...