Follow Amalina Peter in Instagram @amalinapeter_coach for latest update ! #TeamSuriKurus

Isnin, 31 Disember 2018

Coach Turun Berat Badan Wanita

Mencari Coach Turun Berat Badan Wanita?

Ramai perempuan nak turun berat badan dengan sihat, tapi segan bila coach kurus anda tu lelaki kan?

Yelah nak cerita pasal punggung mengecik, tali bra semakin longgar, paha berlaga, segan kalau nak cerita kat lelaki kan?

Jangan risau.

Saya, Coach Ina, antara Coach Turun Berat Badan Terbaik untuk anda.

Tahun 2017 ni, saya dan team telah memulakan movement #TeamSuriKurus (boleh search di Instagram dan Facebook) untuk semua Coach dan pengguna bawah organisasi kami.

coach herbalife kuala lumpur, herbalife melaka, herbalife putrajaya
WHATSAPP 0136280514 untuk maklumat lanjut tentang program

APA KELEBIHAN SERTAI PROGRAM KURUS TEAMSURIKURUS?

1. Coach turun berat anda perempuan! Selesai masalah pertama.

2. Coaching bertumpu kepada cara kurus paling mudah untuk wanita bekerja, ibu kepada anak kecil, suri rumah, ibu bekerja, wanita paling sibuk.

3. Mealplan yang kami sesuai untuk wanita bekerja, ibu kepada anak kecil, suri rumah, ibu bekerja, wanita paling sibuk.

4. Mealplan khas untuk ibu menyusu yang nak turun berat badan juga!

coach turun berat wanita, coach kurus wanita, beli herbalife online
Contohnya akak ni turun 27kg selepas bersalin dengan
program kurus Herbalife #TeamSuriKurus!!
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.


program kurus untuk ibu menyusu, coach turun berat badan wanita
Ni sharing dari akak-akak SuriKurus tentang mealplan mereka & kesan pada susu badan. Alhamdulillah. Coach pun happy.
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.

Rujuk link ini untuk lihat testimoni Herbalife #TeamSuriKurus terkini : TESTIMONI TERKINI


IG : @amalinapeter_coach



COACHING BERDASARKAN PENGALAMAN

Sebagai seorang ibu kepada 3 orang anak, yang menyusu sepenuhnya, saya amat memahami apa yang wanita-wanita sibuk lalui, cabaran nak kurus, susahnya nak jaga makan.

Sebab tulah kami dalam TeamSuriKurus, Coach dan Coachee, kita bukan sahaja program kurus tapi kita membentuk semua komuniti online yang sihat untuk wanita sibuk.

ADA SOALAN LAIN LAGI?

Kalau ada soalan yang tidak terjawab lagi boleh Whatsapp terus kami di 0136280514

WHATSAPP 0136280514
WHATSAPP 0136280514
WHATSAPP 0136280514

Baca lagi :

KURUS SELEPAS BERSALIN
PROGRAM TURUN BERAT BADAN HERBALIFE

Khamis, 15 November 2018

Review Pengguna Herbalife di Malaysia

Kalau anda mencari testimonial pengguna Herbalife, testimoni kurus dengan Herbalife, testimoni Herbalife terkini, boleh pergi ke link berikut : 


Herbalife Malaysia Review

Produk Herbalife di Malaysia memang dah terkenal sebagai syarikat Pengurusan Berat Badan. Sebab tulah ramai sangat yang mencari produk Herbalife untuk turun berat badan dengan sihat, atau kurus selepas bersalin, atau turun berat badan untuk orang sibuk, dan sebagainya. 

Keberkesanan produk Herbalife ni bergantung pada beberapa faktor :

1. Anda beli dari mana. 

Kalau beli dari website macam L*a*ada, **Street, atau yang sewaktu dengannya, most probably anda tak boleh turun berat dengan jayanya. 

Kalau anda beli tumpang kawan, beli atas harga kawan, minta kawan pakcik makcik mak belikan, pun biasanya tak turun berat. 

NAK PASTIKAN DAPAT RESULT DAN DAPAT BENEFIT TERTINGGI? Pastikan anda beli dari Coach yang aktif dan komited. 

2. Ikut guideline Coach bagi.

Bila ikut mealplan, ikut cakap coach, enjoy ikut flow coaching, InsyaAllah byk sangat benefit yang anda akan dapat! 

Pengalaman / review jujur pengguna Herbalife di bawah Coaching SuriKurus


Berat turun walaupun kurang bersenam
Badan tak penat langsung
Tak lapar
Cepat kenyang
Energy lain macam


Pelik dengan mealplan coach, banyak kali makan! Dinner pun boleh. 

3rd time cuba Herbalife. Sebelum ni fail!
dengan SuriKurus Coaching, week by week berat turun
Proper Coaching paling penting untuk Herbalife products 



Herbalife SuriKurus Coaching Feedback



Coaching bantu tingkatkan nutrition awareness


Mealplan sangat practical, tak menyeksa
Tak perlu buang nasi/carb!!


Bila takde Coach, mereput je Herbalife


Supportive Team! 


Produk Herbalife ketika menyusu pun sangat membantu


=============================================================


Dengan setiap pembelian Produk Herbalife melalui kami, kami akan bagi 


1. Personalize mealplan. Kami kira KHAS ikut keperluan badan anda. Ini termasuk kalau anda ibu menyusu, kami akan include factor tu supaya anda boleh kurus tanpa perlu kurangkan susu badan.

2. Whatsapp Group Coaching dimana semua peserta akan bergaul, share resipi, share tips kurus, share tips menyusu, dan banyak lagi. Intense Coaching di Whatsapp ni yang membuatkan ramai Coachee turun dengan effektif, sebab kawan-kawan semua turun.

3. Saya beri HOMEWORK mingguan pada Coachee. Yes saya beri homework, saya check homework anda, supaya anda dapat turun berat dengan seronok! Homework saya bukan strict pun. Lebih kepada enjoy, fun, dan creating healthy habit tanpa anda sedar.

4. Kelas makanan mingguan. Banyakkkkkkk yang anda akan belajar. Tentang kalori, tentang kumpulan makanan, tentang bagaimana nak pilih kalori yang sihat, bagaimana nak pilih jenis makanan yang boleh kenyang lagi lama, bagaimana nak dapat spesifik perut kempis? Semua kami cover.

5. Facebook Group untuk bergaul dengan community TeamSuriKurus yang lebih besar. Kat situ ada banyak resipi masakan sihat, kelas tambahan tentang nak kurus, kelas tambahan lain-lain.

Bayangkan berapa banyak saya akan fokus pada anda sekiranya anda menjadi Coachee saya. Bukan hanya beli produk Herbalife tau. Anda umpama dapat JURULATIH PERIBADI TANPA PERLU BAYAR EXTRA. Tak payah beli Herbalife lepas tu bayar yuran Gym pulak. Beli Herbalife dari kami je dah cukup untuk dapat semua.

Kena faham, anda dapat ALL ABOVE TANPA BAYARAN TAMBAHAN. Tak perlu bayar saya asing sebagai coach anda. Cukup anda beli produk Herbalife dari kami, anda akan dapat semuanya. :)

Bayangkan betapa ruginya anda sekiranya anda beli herbalife dari mana-mana website/penjual yang tidak Coach ni.



HUBUNGI 0136280514 untuk dapatkan produk / mulakan program Herbalife

0136280514
0136280514
0136280514


FOLLOW INSTAGRAM : @amalinapeter_coach untuk update terkini

Khamis, 8 November 2018

Testimoni Kurus dengan Herbalife terkini : EDISI KURUS SEBELUM RAYA

SURIKURUS RAYA TRANSFORMATION CHALLENGE

Beberapa kali setahun, TeamSuriKurus akan mengadakan TRANSFORMATION CHALLENGE. Kat sini kami encourage coachees untuk observe perubahan shapeloss pada diri, instead of focus 100% pada berat badan sahaja.

Jadi sini saya kongsikan result Team SuriKurus di bawah naungan Coach Ina Ab, untuk RAYA TRANSFORMATION.

Kenapa penting observe shapeloss?

Penurunan inci dan shaping yang ketara menunjukkan kita punya lemak turun sangat banyak, dan otot meningkat. (Otot ni fat burning machine tau so jangan sedih sangat bila muscle mass naik)

PAda sesetengah orang, penurunan berat sangat slow tapi baju semuanya jadi longgar!! Ini kerana berat otot meningkat, tapi lemak berkurang. Bila tengok kat penimbang sama je?? Tapi tengok cermin kecik, pakau baju semua londeh.

Haa tula penting observe shapeloss tau!

Dalam PROGRAM ONLINE COACHING SURIKURUS, biasanya orang akan turun lemak sangat banyak. Jadi walaupun turun 5kg, perubahan imej sangat ketara boleh dilihat!

So kalau anda tengah dalam proses menurunkan berat badan, pastikan anda tengok shapeloss juga ya.


Lihat transformasi Herbalife SuriKurus Online Coaching berikut!

(ini semua 100% ONLINE COACHING ya! Walaupun online, tapi effektif insyaAllah)

Herbalife Zumba Lover

Ibu Tunggal, Guru, sangat sibuk tak masak dan tak bersenam. Still boleh turun 19kg!!



Guru yang sibuk dan kerja yang penat! Syukur ada Herbalife shake bantu turun berat badan dalam apa jua keadaan.





Herbalife Zumba Lover juga




Ibu menyusu penuh, kurus selepas bersalin dengan Herbalife SuriKurus Online Coaching. Suka jogging ni!


Ibu menyusu penuh, kurus selepas bersalin dengan Herbalife SuriKurus Online Coaching. Suka makan hahah.






  





       

Itulah sebahagian kisah coachee kami yang submit gambar untuk Raya Transformation challenge haritu.


SERTAI KAMI UNTUK NEXT "TRANSFORMATION CHALLENGE"!!

Pada Raya nanti, kami akan launch next TRANSFORMATION CHALLENGE pulak untuk semua Coachee SuriKurus.

Pastikan anda sertai kami segera. 2-3 bulan InsyaAllah dah dapat muka dan badan berbeza. Jangan tangguh lagi ya!


HUBUNGI 0136280514 untuk dapatkan produk / mulakan program Herbalife

0136280514
0136280514
0136280514

FOLLOW INSTAGRAM : @amalinapeter_coach untuk update terkini

Isnin, 1 Januari 2018

Program Turun Berat Badan Online

Bismillah.

PROGRAM TURUN BERAT BADAN ONLINE


Sedang mencari produk Herbalife? Boleh Whatsapp 0136280514 terus. Atau KLIK SINI UNTUK BELI HERBALIFE ONLINE.

Sedang mencari maklumat tentang Program Kurus Online? Boleh teruskan membaca... 

Dah sampai di sini, dah tentu anda sedang mencari jalan untuk menurunkan berat badan. 


Anda mesti mencari cara untuk kurangkan berat badan yang terbaik, berkesan, selamat, tiada kesan sampingan, dan yang pasti membuahkan hasil. 

Anda mesti mencari sesuatu yang berbaloi untuk anda laburkan wang demi mendapat fizikal dan kesihatan yang optimum.



Dah cuba pelbagai cara untuk kurus?

Dah cuba diet sendiri, lama-lama hilang momentum, berat pun naik balik. Penatnyaaaa :'(

Dah cuba diet sendiri, letih nak kira kalori, masak sendiri, semua kena fikir. Takde masa lah!!

Dah cuba diet sendiri, last-last turun 1kg je sebulan. Tak berbaloi. :'(

Dah guna produk X, cirit birit je memanjang.

Dah guna produk Y, beli mahal turunnya tidak pun!

Dah gun produk Z, tak sedap!!

Dah cuba macam-macam cara, semuanya berakhir dengan kekecewaan. Apa kata kali ini dengan Coach Ina Ab, jadikan ini program kurus terakhir anda sebab ia InsyaAllah akan berjaya!!
Nak kurus tapi tak ada masa?

Anda risau tentang berat badan anda yang semakin meningkat setiap hari.
..
Semua orang kata kena exercise untuk kuruskan badan. Tapi anda tak ada masa...? 

Ramai yang mempunyai masalah MASA.

Tiada masa untuk bersenam konsisten setiap hari

Tiada masa untuk masak makanan sihat

Tiada masa untuk kira kalori setiap kali makan
.
Kalau nak tunggu ada masa, sampai bila?
JANGAN RISAU!
Jom mulakan program kurus 30 Hari bersama Coach InaAb hari ini.

coach herbalife malaysia


PROGRAM KURUS 30 HARI

Apa itu Program Kurus 30 hari?
Program kurus 30 Hari kami merupakan program intensif untuk membantu anda fokus mendapatkan hasil terbaik dalam masa 30 Hari. Waahhhh. 

Berapakah yang anda boleh turunkan dalam masa 30 HARI? 

Berapa kg yang anda nak turunkan?

3kg? 5kg? 7kg?

Apa kata cuba sekarang untuk ketahui jawapannya.

Dalam Pek Percubaan 30 Hari ini, anda akan mendapat:
• Turun berat badan.
• Produk Herbalife.
• Jurulatih pengurusan berat badan.
• Pelan pemakanan sihat.
• Pemantauan dan follow-up.
• Kumpulan sokongan motivasi.
• Top 3 'Biggest Loser' berpeluang memenangi wang tunai!
Anda boleh memilih untuk beli Herbalife Pek 30 Hari ini secara online (100% Online Coaching).
ataupun face-to-face jika anda tinggal di Kuala Lumpur.

INGIN MULAKAN SEKARANG? 
WHATSAPP 0136280514

KENAPA GUNAKAN PRODUK HERBALIFE?


Soalan 1: Saya taknak guna produk lah. Nak kurus cara sendiri.

Jawapan 1: Cara kurus tu tak semestinya kena kurus sendiri baru terbaik. 

Dari segi kos, kos nak beli makanan yang betul-betul sihat tu sebenarnya SAMA DENGAN HARGA BELI HERBALIFE!! 

Betul!! 

Bezanya, Herbalife menyediakan makanan lengkap tanpa anda perlu fikir apa-apa pun. 

Tak perlu kira kalori.
Tak perlu fikir nak masak apa.
Tak perlu stress.

Pendek kata, produk meal replacement di adalah bantuan untuk program kurus anda lebih SELESA dan PASTI mendapat hasil. 

Berbanding diet sendiri, tersalah kira kalori, tersalah kira makro, terlebih cheat day, terus tak turun berat. 

Untuk ibu-ibu yang sering mengandung dan bersalin pula, ramai yang dah putus asa diet sendiri sebab fikir "Lepas ni pregnant gemuk balik." ataupun "Taknak pregnant dulu tak sempat kurus lagi." 

Dengan meal replacement shake, anda tak perlu risau pun. Ikut program betul-betul dan ubah gaya hidup sihat, sebelum anak umur setahun InsyaAllah badan dah kembali kepada berat ideal. 

Soalan 2: Herbalife ni ada side effect tak?

Jawapan 2: Kulit lebih cantik, shaping lebih cantik, keseluruh sistem badan lebih sihat, pencernaan lebih happy, craving lagi kurang, dan paling bahaya, kena beli baju baru je sebab shaping. 

Banyaklah duit keluar nak recover 'side effect' yang tu. 

Soalan 3: Taknak guna produk sebab taknak 'depend' kat produk. 

Jawapan 3: Anda tak depend kat apa-apa pun kalau guna Herbalifekerana ia bukannya ubat yang ada bahan kimia. 

Produk Herbalife 100% semula jadi, sama seperti makanan-makanan lain di pasaran. Herbalife juga dikategorikan sebagai MAKANAN, bukannya ubat kurus. 

Merasa 'depend' pada Herbalife sama lah dengan rasa 'depend' pada Nasi. 

Kita bukannya depend pada apa-apa, kita memang perlu makan. Cuma kena pilih nak makan apa.

Saya pilih Herbalife untuk sarapan pagi. :)

Soalan 4: Selamat tak untuk orang pregrant? Menyusu? Orang tua? Orang yang ada penyakit?


Jawapan 4: Selagi boleh makan Nasi. InsyaAllah boleh makan Herbalife. Boleh bincang lebih lanjut. 


Apa kelebihan produk Herbalife?
Bagaimana produk Herbalife membantu untuk kurus.

Pengganti makanan No. 1 di dunia*. Telah membantu berjuta-juta orang seluruh dunia untuk mecapai goal menurunkan berat badan mereka.


Disokong oleh sains
Penggunaan shake makanan gantian merupakan cara efektif dalam menguruskan berat badan. 

Bantu kurangkan kalori dan tingkatkan nutrisi harian dengan MUDAH!!
Rendah kalori
Anggaran 90 kcal - 150 kcal setiap hidangan. Senang tak payah kira-kira.
Kaya dengan protein
18g per serving, protein membantu tingkatkan metabolisma, cepatkan penurunan lemak, kenyang lebih lama, dan senang kekalkan berat.
Mudah dan cepat disediakan
3 minit sahaja dah dapat lengkap semuanya.
KURUS dengan 6 perisa yang sangat sedap – Coklat, Cappucino, Strawberi, Tropical Fruit, Vanila dan Cookies n Cream.


DAPATKAN HERBALIFE SEKARANG? 

WHATSAPP 0136280514

Coaching Turun Berat Badan Online

Wow!! 

Tak kira di mana anda berada, anda boleh sertai Coaching Kurus Online ni sebab ianya 100% ONLINE.

Asalkan ada Whatsapp. Pasti boleh kurus.

INGIN MULAKAN SEKARANG? 
WHATSAPP 0136280514

TESTIMONI

Testimoni COACH INA sendiri, TURUN 12KG
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.



Testimoni COACH AB sendiri TURUN 8KG
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.


* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.


* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.


* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.




* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.


* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.




 * Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.




 * Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.




 * Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.




 * Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.




 * Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.



 * Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.


KURUS SELEPAS BERSALIN !

* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.


Apakah impak apabila saya mulakan Program Kurus 30 Hari?

- Turun berat badan dari minggu pertama

- SHAPING SHAPING SHAPING!! Bukan sekadar turun berat, badan pun susut dengan seimbang.

- Badan lebih cergas, selesa, bertenaga.

- Sistem pencernaan lebih selesa

- Kulit lebih sihat

- Membantu kenyang lebih lama, dan tak craving.

- Kurang teringin benda berlemak/manis.


* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.
*produk tidak bertujuan mendiagnose, ubati, sembuhkan penyakit.


INGIN MULAKAN SEKARANG? 

WHATSAPP 0136280514


TESTIMONI LAGI...

“Alhamdulillah dalam program ni saya turun 4kg bulan pertama. Baju pun makin besar, seluar semua pun dah longgar. Excited sangat!” * - Dalila, Kuantan

“So far dalam tempoh permulaan ni saya turun 5.4kg. Makan tak pantang sangat pun sebab tak sempat masak. Makan beli bungkus je. Mealplan yang Coach bagi tu memang berkesan lah.” * - Hafiza, Shah Alam.

“Herbalife ni memang berkesan sangat. Saya cuba try produk lain dan tak ada kesan langsung pastu sakit-sakit pulak tu. Taknak tukar produk dah. Nak Herbalife je!” * - Atiyah, Kelantan.

“Saya dapat rasa peha saya dah ada gap balik. Belakang badan pun takde spare tyre. Ramai orang start tegur dagu saya makin tajam, puji kurus. Perut makin kecik, kulit makin cantik. Shaping dasyat!! Bestnyaaaa.” * - Yuni, KL

“Sebelum ikut program Coach ni, seluar dah mula tak muat. Alhamdulillah lepas ikut program lega semua seluar dah muat balik. Dulu guna je Herbalife tapi takde guideline dan takde orang Coach. End up main gemuk. Terima Kasih Coach berat dah kembali normal. Tak malu sangat dah nak jumpa bakal mak mertua. Saiz turun dari 34 ke 30” * - Zaim, KL

“Terkejut sangat bila dapat turun 6kg dalam program percubaan Herbalife ni. Memang tak sangka sebab rasa relaks je ikut mealplan. Makan nasi pun boleh turun 6kg.” * - Fatin, KL

“Ikut mealplan dengan disiplin. Makan nasi ikut saranan Coach. Tak bersenam langsung sebab tak sempat bersenam. Alhamdulillah dah turun 23kg.” * - Haxif, Perak

“Dulu saya diet sendiri. Memang boleh turun sikit-sikit tapi saya jadi stress sebab kena masak asing untuk suami dan saya. Saya kena masak makanan yang betul-betul sihat untuk diri sendiri. Sampai stress dan sedih sangat. Tu yang nak ambik Herbalife sebab boleh makan macam biasa je. Dah turun 10kg, susu badan banyak Alhamdulillah. Memang nak terus je dengan Herbalife, letih dah dengan cara lain.” * - Fizah, Perlis.

* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.

Dah ramai yang berjaya menurukan berat badan dengan kami.
Bukankah ini yang anda inginkan?
Mari kita selesaikan sekarang.

Anda tidak akan kehilangan apa-apa kecuali berat badan!

Siapa yang perlu mulakan program Herbalife


Orang yang sukat turun berat

Lelaki dan Wanita

Orang berusia

Orang yang tak nampak gemuk tapi sendiri tahu kena kurus untuk sihat

Orang yang nak sihat

Orang yang taknak guna bahan kimia atau cara tak sihat untuk kurus

Orang yang mencari jalan untuk ubah gaya hidup sihat

Orang yang nak turun lemak sahaja, tanpa turunkan berat.


INGIN MULAKAN SEKARANG? 
WHATSAPP 0136280514

TESTIMONI LAGI...


* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.



* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.



* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.



* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.

FEEDBACK COACHING KAMI...


"Mudah turun berat walaupun tak bersenam, perut pun senang kenyang"



PROPER COACHING KUNCI UTAMA UNTUK PRODUK HERBALIFE BERKESAN



Dulu tak turun, sekarang turun.



Homework coach bagi sangat membantu untuk disiplin.


Mealplan sangat practical, achievable, tak menyeksa!



Dulu beli Herbalife mereput. Now dengan adanya Coach dan group coaching, lain rasanya! 





COACHING KHAS BUAT PENGGUNA HERBALIFE YANG MEMBELI PRODUK DI BAWAH TEAM SURIKURUS SAHAJA 


Untuk testimoni coaching kami yang terkini, Herbalife tahun 2017, anda boleh klik link ini : 
TESTIMONI HERBALIFE TERKINI.
TESTIMONI HERBALIFE PROGRAM KURUS 30 HARI (UPDATE BULANAN)

Sertai Program Kurus 30 Hari sekarang

WHATSAPP SEKARANG

0136280514
0136280514
0136280514

Facebook: Amalina Peter
Instagram: @amalinapeter_coach

ONLINE COACHING SELURUH MALAYSIA


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...