JUMLAH PENURUNAN BERAT DI BAWAH COACH INA AB TAHUN 2017

798KG
Follow Instagram @amalinapeter_coach untuk info terkini

Amalina Peter in Instagram @amalinapeter_coach ! #TeamSuriKurus

Rabu, 15 November 2017

Review Pengguna Herbalife di Malaysia

Kalau anda mencari testimonial pengguna Herbalife, testimoni kurus dengan Herbalife, testimoni Herbalife terkini, boleh pergi ke link berikut : 


Herbalife Malaysia Review

Produk Herbalife di Malaysia memang dah terkenal sebagai syarikat Pengurusan Berat Badan. Sebab tulah ramai sangat yang mencari produk Herbalife untuk turun berat badan dengan sihat, atau kurus selepas bersalin, atau turun berat badan untuk orang sibuk, dan sebagainya. 

Keberkesanan produk Herbalife ni bergantung pada beberapa faktor :

1. Anda beli dari mana. 

Kalau beli dari website macam L*a*ada, **Street, atau yang sewaktu dengannya, most probably anda tak boleh turun berat dengan jayanya. 

Kalau anda beli tumpang kawan, beli atas harga kawan, minta kawan pakcik makcik mak belikan, pun biasanya tak turun berat. 

NAK PASTIKAN DAPAT RESULT DAN DAPAT BENEFIT TERTINGGI? Pastikan anda beli dari Coach yang aktif dan komited. 

2. Ikut guideline Coach bagi.

Bila ikut mealplan, ikut cakap coach, enjoy ikut flow coaching, InsyaAllah byk sangat benefit yang anda akan dapat! 

Pengalaman / review jujur pengguna Herbalife di bawah Coaching SuriKurus


Berat turun walaupun kurang bersenam
Badan tak penat langsung
Tak lapar
Cepat kenyang
Energy lain macam


Pelik dengan mealplan coach, banyak kali makan! Dinner pun boleh. 

3rd time cuba Herbalife. Sebelum ni fail!
dengan SuriKurus Coaching, week by week berat turun
Proper Coaching paling penting untuk Herbalife products 



Herbalife SuriKurus Coaching Feedback



Coaching bantu tingkatkan nutrition awareness


Mealplan sangat practical, tak menyeksa
Tak perlu buang nasi/carb!!


Bila takde Coach, mereput je Herbalife


Supportive Team! 


Produk Herbalife ketika menyusu pun sangat membantu


=============================================================


Dengan setiap pembelian Produk Herbalife melalui kami, kami akan bagi 


1. Personalize mealplan. Kami kira KHAS ikut keperluan badan anda. Ini termasuk kalau anda ibu menyusu, kami akan include factor tu supaya anda boleh kurus tanpa perlu kurangkan susu badan.

2. Whatsapp Group Coaching dimana semua peserta akan bergaul, share resipi, share tips kurus, share tips menyusu, dan banyak lagi. Intense Coaching di Whatsapp ni yang membuatkan ramai Coachee turun dengan effektif, sebab kawan-kawan semua turun.

3. Saya beri HOMEWORK mingguan pada Coachee. Yes saya beri homework, saya check homework anda, supaya anda dapat turun berat dengan seronok! Homework saya bukan strict pun. Lebih kepada enjoy, fun, dan creating healthy habit tanpa anda sedar.

4. Kelas makanan mingguan. Banyakkkkkkk yang anda akan belajar. Tentang kalori, tentang kumpulan makanan, tentang bagaimana nak pilih kalori yang sihat, bagaimana nak pilih jenis makanan yang boleh kenyang lagi lama, bagaimana nak dapat spesifik perut kempis? Semua kami cover.

5. Facebook Group untuk bergaul dengan community TeamSuriKurus yang lebih besar. Kat situ ada banyak resipi masakan sihat, kelas tambahan tentang nak kurus, kelas tambahan lain-lain.

Bayangkan berapa banyak saya akan fokus pada anda sekiranya anda menjadi Coachee saya. Bukan hanya beli produk Herbalife tau. Anda umpama dapat JURULATIH PERIBADI TANPA PERLU BAYAR EXTRA. Tak payah beli Herbalife lepas tu bayar yuran Gym pulak. Beli Herbalife dari kami je dah cukup untuk dapat semua.

Kena faham, anda dapat ALL ABOVE TANPA BAYARAN TAMBAHAN. Tak perlu bayar saya asing sebagai coach anda. Cukup anda beli produk Herbalife dari kami, anda akan dapat semuanya. :)

Bayangkan betapa ruginya anda sekiranya anda beli herbalife dari mana-mana website/penjual yang tidak Coach ni.



HUBUNGI 0136280514 untuk dapatkan produk / mulakan program Herbalife

0136280514
0136280514
0136280514


FOLLOW INSTAGRAM : @amalinapeter_coach untuk update terkini

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...