Follow Amalina Peter in Instagram @amalinapeter_coach for latest update ! #TeamSuriKurus

Selasa, 1 Oktober 2019

Turun Berat 20kg selepas bersalin dengan Herbalife

Boleh ke dapat balik berat zaman anak dara?
Boleh ke badan kembali kurus macam sebelum pregnant?
Boleh ke kurus selepas bersalin?

Antara soalan-soalan yang biasa saya dapat daripada ibu-ibu yang risau. Yelah. Beli Herbalife mahal-mahal kalau tak berkesan kan nangisssss 😭

Tapi jangan risau. MAJORITY WANITA DALAM SURIKURUS COACHING MEMANG IBU-IBU. DAN MAJORITY BERJAYA TURUN BERAT BADAN KE IDEAL WEIGHT! Yang paling best, ramai jugak dapat badan kurus yang LEBIH KURUS DARI ZAMAN ANAK DARA! 😱

Percaya atau tidak? Haaaaa marilah percaya.

Sebab concept SuriKurus adalah dengan proper nutrition, cukup protein, cukup fiber, menyebabkan body toning sangat cantikkkkk akan lebih cantik berbanding dari zaman anak dara pun 😍

Jom baca kisah Coach Anis Amalina dibawah :

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Berat paling tinggi saya pernah rasa masa pregnant Aleesya, it was 72Kg. Actually boleh naik lg banyak tp 3 bulan terakhir start rasa tak selesa sepanjang masa setiap kali lepas makan, so saya decide nak slow down. Plus berat baby pun mmg dah cantik. Doc pun mmg advise “cukup-cukuplah.” 😂 Gara2 dapat lesen mengandung, lajuuuu je naik sampai 20Kg in 7 months (terkejut bila ingat balik 😱). Actually saya pun lost control jap waktu berat naik banyak tu. Maksudnya saya mmg tak kisah lgsg psl berat. Tp bila tersedar naik sampai 20Kg, I decided to get my self ownership back.

It’s good to have control over our mind and body. To own ourselves, and not let anything gets into us. Including food. Love yourself, ladies. 😘


herbalife testimoni malaysia


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Tapi pada awalnya, walaupun dah turun 20kg, body composition Coach Anis tetap tak seimbang. Berat idea tapi lemak agak tinggi 😂 tengoklah gambar baru biru kat bawah. Berat ideal tapi comellllnyaaaa pipi dia! hehe. Waktu baju biru tu, Coach Anis memang dah guna Herbalife dan dah turun berat badan 20kg selepas bersalin plus menyusu sepenuhnya! Tapi waktu tu takde mealplan dan online coaching SuriKurus yang awesome ni 


BLOG COACH ANIS : coachanisrazali.blogspot.com

Bila Surikurus mula wujud tahun December 2016, kami design proper mealplan dengan pengiraan kalori dan macronutrients yang lengkap. Ditambahkan dengan bantuan produk Herbalife, senang2 je Coach Anis sambung FATLOSS!! Sekarang dah lean dan cantik je body composition! 😍

Jadi kalau nak kurus, jangan guna produk Herbalife je tau. Pastikan guna produk Herbalife bersama bimbingan Coach 😍

Jom join SURIKURUS ONLINE COACHING!

IG : @amalinapeter_coach

0136280514
0136280514
0136280514
*Whatsapp only. do not call.

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...