Amalina Peter in Intagram! #TeamSuriKurus

Selasa, 9 Mei 2017

Produk Herbalife Untuk Kurus

Produk Herbalife untuk kurus

Herbalife merupakan sebuah syarikat nutrisi yang terbesar di dunia. Dengan pengambilan produk nutrisi dan Coaching dari kami, anda akan berjaya turun berat badan.

Bagaimana produk Herbalife membantu untuk turun berat badan?

- Produk Herbalife menyediakan nutrisi seimbang rendah kalori. Secara tak langsung membantu kurangkan pengambilan kalori harian anda.

- Produk Herbalife antara produk yang rendah Glycemic Index (GI). Pengambilan makanan rendah GI menyebabkan anda akan lebih kenyang lama. Kesannya? Automatik jumlah kalori harian lebih rendah dengan mudah tanpa terseksa dan tanpa lapar.

- Mengenyangkan walaupun rendah kalori.

- Kurangkan craving / teringin makan.

- Tidak badmood walaupun kena 'diet'

- Tingkatkan tenaga walaupun kurang kalori.

- Lengkapkan pengambilan nutrisi walaupun kurang kalori.


Senarai Produk Herbalife untuk kurus / turun berat badan

Herbalife Formula 1 Shake

Formula 1 Shake ni adalah core produk Herbalife. F1 ni produk bernutrisi seimbang yang bantu anda untuk turun berat badan tanpa kurangkan pengambilan nutrisi harian. Jadi, boleh kurus dengan sihat!

herbalife formula 1 shake

Herbalife Whey Protein Powder

Protein ni adalah produk protein tambahan yang bantu untuk:

1. Kenyang lebih lama
2. Shapeloss lagi cepat dan cantik!! 
3. Lebih kuat dan bertenaga 


herbalife protein

Herbalife TC Formula

TC Formula ni produk berbentuk tablet yang membantu untuk cepatkan perut kempis dan turun berat lebih cepat. 

Ada orang panggil pembakar lemak. Ada orang panggil pil kurus. Ia sebenarnya mixed of herbs dalam bentul pil. 

Result memang power! (kalau ambil dengan mealplan yang betul!)
herbalife tc formula

Herbalife Teamix (Lemon / Peach)

Teamix ni pun antara best seller. Antara fungsi teamix :

1. Tingkatkan metabolisma
2. Bantu kawal appetite
3. Bantu cukupkan minum air sehari
4. Ganti air manis. Sedap!
5. Tingkatkan tenaga. Kurang letih. 
herbalife tea mix


ADAKAH BELI PRODUK HERBALIFE SAHAJA CONFIRM BOLEH KURUS?

JAWAPAN: TIDAK! Kalau minum shake je tanpa guideline dan coaching, anda tidak akan boleh turun berat. Pembelian produk Herbalife datang dengan Coaching PERCUMA. Tiada bayaran tambahan untuk Coaching. Pastikan anda tidak tertipu dengan penjual yang menjual tanpa coaching!!

- Dengan coaching yang proper dari kami, kami akan provide pada anda jawapan berikut: 

1. Berapa jumlah Formula 1 Shake yang anda perlu beli sebulan
2. Berapa keperluan kalori harian anda?
3. Mealplan paling sesuai untuk diri anda. Nak makan apa dari pagi sampai malam
4. Tips kesihatan.
5. Coaching sampai kurus.

Jadi, PASTIKAN ANDA BELI HERBALIFE DARI MEDIUM YANG BETUL YA! 


Lebih lanjut tentang Program Turun Berat Badan kami : PROGRAM TURUN BERAT BADAN HERBALIFE

Anda mencari Coach Kurus khas WANITA? : COACH TURUN BERAT BADAN WANITA


Dapatkan produk dan Coaching dari kami : 
Whatsapp 013628514 
Whatsapp 013628514 
Whatsapp 013628514 


*All statements in this blog have not been evaluated by the Food and Drug Administration. 
*This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.

Selasa, 25 April 2017

Coach Turun Berat Badan Wanita

Mencari Coach Turun Berat Badan Wanita?

Ramai perempuan nak turun berat badan dengan sihat, tapi segan bila coach kurus anda tu lelaki kan?

Yelah nak cerita pasal punggung mengecik, tali bra semakin longgar, paha berlaga, segan kalau nak cerita kat lelaki kan?

Jangan risau.

Saya, Coach Ina, antara Coach Turun Berat Badan Terbaik untuk anda.

Tahun 2017 ni, saya dan team telah memulakan movement #TeamSuriKurus (boleh search di Instagram dan Facebook) untuk semua Coach dan pengguna bawah organisasi kami.

coach herbalife kuala lumpur, herbalife melaka, herbalife putrajaya
WHATSAPP 0136280514 untuk maklumat lanjut tentang program

APA KELEBIHAN SERTAI PROGRAM KURUS TEAMSURIKURUS?

1. Coach turun berat anda perempuan! Selesai masalah pertama.

2. Coaching bertumpu kepada cara kurus paling mudah untuk wanita bekerja, ibu kepada anak kecil, suri rumah, ibu bekerja, wanita paling sibuk.

3. Mealplan yang kami sesuai untuk wanita bekerja, ibu kepada anak kecil, suri rumah, ibu bekerja, wanita paling sibuk.

4. Mealplan khas untuk ibu menyusu yang nak turun berat badan juga!

coach turun berat wanita, coach kurus wanita, beli herbalife online
Contohnya akak ni turun 27kg selepas bersalin dengan
program kurus Herbalife #TeamSuriKurus!!
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.


program kurus untuk ibu menyusu, coach turun berat badan wanita
Ni sharing dari akak-akak SuriKurus tentang mealplan mereka & kesan pada susu badan. Alhamdulillah. Coach pun happy.
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.

Rujuk link ini untuk lihat testimoni Herbalife #TeamSuriKurus terkini : TESTIMONI TERKINI


COACHING BERDASARKAN PENGALAMAN

Sebagai seorang ibu kepada 2 orang anak, yang menyusu sepenuhnya, saya amat memahami apa yang wanita-wanita sibuk lalui, cabaran nak kurus, susahnya nak jaga makan.

Sebab tulah kami dalam TeamSuriKurus, Coach dan Coachee, kita bukan sahaja program kurus tapi kita membentuk semua komuniti online yang sihat untuk wanita sibuk.

ADA SOALAN LAIN LAGI?

Kalau ada soalan yang tidak terjawab lagi boleh Whatsapp terus kami di 0136280514

WHATSAPP >>> 0136280514
WHATSAPP >>> 0136280514
WHATSAPP >>> 0136280514

Baca lagi :

KURUS SELEPAS BERSALIN
PROGRAM TURUN BERAT BADAN HERBALIFE

Isnin, 17 April 2017

Testimoni Herbalife Terkini bersama Coach Ina Ab

Entri ini memaparkan update testimoni Herbalife terkini untuk kurus dan turun berat badan di bawah jagaan kami, #TEAMSURIKURUS

TESTIMONI BULAN APRIL 2017



TURUN 10KG
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.


TURUN 6KG
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.


TURUN 9KG
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.


TURUN 13KG
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.


TURUN 10KG
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.


TURUN 10KG
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.


TURUN 14KG
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.



TESTIMONI PROGRAM KURUS 30 HARI SESI APRIL
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.


TESTIMONI PROGRAM KURUS 30 HARI SESI APRIL
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.


TESTIMONI PROGRAM KURUS 30 HARI SESI APRIL
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.


Sertai Program Kurus 30 Hari sekarang
WHATSAPP SEKARANG
0136280514
0136280514


0136280514
Facebook: Amalina Peter
Instagram: @amalinapeter_coach


TESTIMONI BULAN MAC 2017



TURUN BERAT 4.2KG
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.




TURUN BERAT 27KG (KURUS SELEPAS BERSALIN)
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.




TESTIMONI PROGRAM KURUS 30 HARI SESI MAC
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.



TESTIMONI PROGRAM KURUS 30 HARI SESI MAC
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.



TURUN BERAT 4.1KG
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.




TURUN BERAT 14KG
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.




TURUN BERAT 6.9KG
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.




TURUN BERAT 5KG
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.




TURUN BERAT 8.7KG
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.



TURUN BERAT 12KG
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.




TURUN BERAT 8.2KG
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.




TURUN BERAT 10KG
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.




TURUN BERAT 16.5KG
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.




TURUN BERAT 5.5KG
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.




TURUN BERAT 8KG
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.




TURUN BERAT 5KG
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.




TURUN BERAT 5.3KG
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.




TURUN BERAT 17KG
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.




TURUN BERAT 5KG
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.




TURUN BERAT 16.8KG
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.








Sertai Program Kurus 30 Hari sekarang

WHATSAPP SEKARANG

0136280514
0136280514
0136280514

Facebook: Amalina Peter

Instagram: @amalinapeter_coach

ONLINE COACHING SELURUH MALAYSIA

Ahad, 1 Januari 2017

Pengedar dan Coach Herbalife Malaysia

Bismillah.

Assalamualaikum wbt.

Kami Amalina dan Abqari. Kami merupakan Coach Herbalife Malaysia sejak tahun 2007. Masuk tahun 2016 ni kami dah menjadi Coach Herbalife selama 9 tahun tanpa henti. 
pengedar herbalife malaysia


Bermula pada tahun 2006, Mama dan Abah saya mengakhiri pencarian produk kurusnya apabila berjumpa dengan produk Herbalife Malaysia. Hasilnya Mama turun 12kg dan Abah turun 10kg. 


- COACH INA, Kurus selepas bersalin -



Seperti yang dirisaukan ramai wanita, saya juga risau tentang kegemukan selepas bersalin. Alhamdulillah dengan meneruskan nutritisi Herbalife ketika hamil dan dalam pantang, berat saya sentiasa terkawal tanpa sebarang tekanan mahupun diet.

Pengambilkan nutrisi Herbalife ketika hamil dan pantang membantu mengurangkan pengambilan 'bad calories' yang menggemukkan kita.

Hasilnya, saya menurunkan total 12kg ketika kurus selepas bersalin! Sambil menyusu sepenuhnya.

Kurus Selepas Bersalin.
Kurus ketika menyusu.

- COACH AB, Kurus selepas kahwin -



Hakikatnya para suami ramai yang akan naik berat badan selepas kahwin. Coach Ab, suami saya, pun merasai moment tersebut tanpa sedar. Alhamdulillah dengan program kurus Herbalife beliau berjaya mengawal semula berat badan, turun 8kg, dan kekal berat badan sehingga ke hari ini.


  
Kini kami merupakan Coach Herbalife Sepenuh Masa.

Base perniagaan kami di Kuala Lumpur. - Herbalife Kuala Lumpur -

Tapi Coaching kami boleh di mana sahaja anda berada, asalkan ada WHATSAPP. pengedar herbalife malaysia

Untuk memulakan program Herbalife anda boleh hubungi kami.



COACH INA AB 0136280514
FACEBOOK : AMALINA PETER
INSTAGRAM: @amalinapeter_coach
FACEBOOK PAGE: COACH INAAB

Program Turun Berat Badan Herbalife

Bismillah.

PROGRAM TURUN BERAT BADAN HERBALIFE


Sedang mencari produk Herbalife? Boleh Whatsapp 0136280514 terus.

Sedang mencari maklumat tentang Program Kurus Herbalife? Boleh teruskan membaca... 

Dah sampai di sini, dah tentu anda sedang mencari jalan untuk menurunkan berat badan. 


Anda mesti mencari cara untuk kurangkan berat badan yang terbaik, berkesan, selamat, tiada kesan sampingan, dan yang pasti membuahkan hasil. 

Anda mesti mencari sesuatu yang berbaloi untuk anda laburkan wang demi mendapat fizikal dan kesihatan yang optimum.



Dah cuba pelbagai cara untuk kurus?

Dah cuba diet sendiri, lama-lama hilang momentum, berat pun naik balik. Penatnyaaaa :'(

Dah cuba diet sendiri, letih nak kira kalori, masak sendiri, semua kena fikir. Takde masa lah!!

Dah cuba diet sendiri, last-last turun 1kg je sebulan. Tak berbaloi. :'(

Dah guna produk X, cirit birit je memanjang.

Dah guna produk Y, beli mahal turunnya tidak pun!

Dah gun produk Z, tak sedap!!

Dah cuba macam-macam cara, semuanya berakhir dengan kekecewaan. Apa kata kali ini dengan Coach Ina Ab, jadikan ini program kurus terakhir anda sebab ia InsyaAllah akan berjaya!!
Nak kurus tapi tak ada masa?

Anda risau tentang berat badan anda yang semakin meningkat setiap hari.
..
Semua orang kata kena exercise untuk kuruskan badan. Tapi anda tak ada masa...? 

Ramai yang mempunyai masalah MASA.

Tiada masa untuk bersenam konsisten setiap hari

Tiada masa untuk masak makanan sihat

Tiada masa untuk kira kalori setiap kali makan
.
Kalau nak tunggu ada masa, sampai bila?
JANGAN RISAU!
Jom mulakan program kurus 30 Hari bersama Coach InaAb hari ini.

coach herbalife malaysia


PROGRAM KURUS 30 HARI

Apa itu Program Kurus 30 hari?
Program kurus 30 Hari kami merupakan program intensif untuk membantu anda fokus mendapatkan hasil terbaik dalam masa 30 Hari. Waahhhh. 

Berapakah yang anda boleh turunkan dalam masa 30 HARI? 

Berapa kg yang anda nak turunkan?

3kg? 5kg? 7kg?

Apa kata cuba sekarang untuk ketahui jawapannya.

Dalam Pek Percubaan 30 Hari ini, anda akan mendapat:
• Turun berat badan.
• Produk Herbalife.
• Jurulatih pengurusan berat badan.
• Pelan pemakanan sihat.
• Pemantauan dan follow-up.
• Kumpulan sokongan motivasi.
• Top 3 'Biggest Loser' berpeluang memenangi wang tunai!
Anda boleh memilih untuk beli Herbalife Pek 30 Hari ini secara online (100% Online Coaching).
ataupun face-to-face jika anda tinggal di Kuala Lumpur.

INGIN MULAKAN SEKARANG? 
WHATSAPP 0136280514

KENAPA GUNAKAN PRODUK HERBALIFE?


Soalan 1: Saya taknak guna produk lah. Nak kurus cara sendiri.

Jawapan 1: Cara kurus tu tak semestinya kena kurus sendiri baru terbaik. 

Dari segi kos, kos nak beli makanan yang betul-betul sihat tu sebenarnya SAMA DENGAN HARGA BELI HERBALIFE!! 

Betul!! 

Bezanya, Herbalife menyediakan makanan lengkap tanpa anda perlu fikir apa-apa pun. 

Tak perlu kira kalori.
Tak perlu fikir nak masak apa.
Tak perlu stress.

Pendek kata, produk meal replacement di adalah bantuan untuk program kurus anda lebih SELESA dan PASTI mendapat hasil. 

Berbanding diet sendiri, tersalah kira kalori, tersalah kira makro, terlebih cheat day, terus tak turun berat. 

Untuk ibu-ibu yang sering mengandung dan bersalin pula, ramai yang dah putus asa diet sendiri sebab fikir "Lepas ni pregnant gemuk balik." ataupun "Taknak pregnant dulu tak sempat kurus lagi." 

Dengan meal replacement shake, anda tak perlu risau pun. Ikut program betul-betul dan ubah gaya hidup sihat, sebelum anak umur setahun InsyaAllah badan dah kembali kepada berat ideal. 

Soalan 2: Herbalife ni ada side effect tak?

Jawapan 2: Kulit lebih cantik, shaping lebih cantik, keseluruh sistem badan lebih sihat, pencernaan lebih happy, craving lagi kurang, dan paling bahaya, kena beli baju baru je sebab shaping. 

Banyaklah duit keluar nak recover 'side effect' yang tu. 

Soalan 3: Taknak guna produk sebab taknak 'depend' kat produk. 

Jawapan 3: Anda tak depend kat apa-apa pun kalau guna Herbalifekerana ia bukannya ubat yang ada bahan kimia. 

Produk Herbalife 100% semula jadi, sama seperti makanan-makanan lain di pasaran. Herbalife juga dikategorikan sebagai MAKANAN, bukannya ubat kurus. 

Merasa 'depend' pada Herbalife sama lah dengan rasa 'depend' pada Nasi. 

Kita bukannya depend pada apa-apa, kita memang perlu makan. Cuma kena pilih nak makan apa.

Saya pilih Herbalife untuk sarapan pagi. :)

Soalan 4: Selamat tak untuk orang pregrant? Menyusu? Orang tua? Orang yang ada penyakit?


Jawapan 4: Selagi boleh makan Nasi. InsyaAllah boleh makan Herbalife. Boleh bincang lebih lanjut. 


Apa kelebihan produk Herbalife?
Bagaimana produk Herbalife membantu untuk kurus.

Pengganti makanan No. 1 di dunia*. Telah membantu berjuta-juta orang seluruh dunia untuk mecapai goal menurunkan berat badan mereka.


Disokong oleh sains
Penggunaan shake makanan gantian merupakan cara efektif dalam menguruskan berat badan. 

Bantu kurangkan kalori dan tingkatkan nutrisi harian dengan MUDAH!!
Rendah kalori
Anggaran 90 kcal - 150 kcal setiap hidangan. Senang tak payah kira-kira.
Kaya dengan protein
18g per serving, protein membantu tingkatkan metabolisma, cepatkan penurunan lemak, kenyang lebih lama, dan senang kekalkan berat.
Mudah dan cepat disediakan
3 minit sahaja dah dapat lengkap semuanya.
KURUS dengan 6 perisa yang sangat sedap – Coklat, Cappucino, Strawberi, Tropical Fruit, Vanila dan Cookies n Cream.


DAPATKAN HERBALIFE SEKARANG? 

WHATSAPP 0136280514

Coaching Turun Berat Badan Online

Wow!! 

Tak kira di mana anda berada, anda boleh sertai Coaching Kurus Online ni sebab ianya 100% ONLINE.

Asalkan ada Whatsapp. Pasti boleh kurus.

INGIN MULAKAN SEKARANG? 
WHATSAPP 0136280514

TESTIMONI

Testimoni COACH INA sendiri, TURUN 12KG
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.



Testimoni COACH AB sendiri TURUN 8KG
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.


* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.


* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.


* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.


* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.




* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.


* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.


* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.


* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.


* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.


* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.


* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.


* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.


* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.


* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.


* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.


* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.





KURUS SELEPAS BERSALIN !

* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.


Apakah impak apabila saya mulakan Program Kurus 30 Hari?

- Turun berat badan dari minggu pertama

- SHAPING SHAPING SHAPING!! Bukan sekadar turun berat, badan pun susut dengan seimbang.

- Badan lebih cergas, selesa, bertenaga.

- Sistem pencernaan lebih selesa

- Kulit lebih sihat

- Membantu kenyang lebih lama, dan tak craving.

- Kurang teringin benda berlemak/manis.


* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.
*produk tidak bertujuan mendiagnose, ubati, sembuhkan penyakit.


INGIN MULAKAN SEKARANG? 

WHATSAPP 0136280514


TESTIMONI LAGI...

“Alhamdulillah dalam program ni saya turun 4kg bulan pertama. Baju pun makin besar, seluar semua pun dah longgar. Excited sangat!” * - Dalila, Kuantan

“So far dalam tempoh permulaan ni saya turun 5.4kg. Makan tak pantang sangat pun sebab tak sempat masak. Makan beli bungkus je. Mealplan yang Coach bagi tu memang berkesan lah.” * - Hafiza, Shah Alam.

“Herbalife ni memang berkesan sangat. Saya cuba try produk lain dan tak ada kesan langsung pastu sakit-sakit pulak tu. Taknak tukar produk dah. Nak Herbalife je!” * - Atiyah, Kelantan.

“Saya dapat rasa peha saya dah ada gap balik. Belakang badan pun takde spare tyre. Ramai orang start tegur dagu saya makin tajam, puji kurus. Perut makin kecik, kulit makin cantik. Shaping dasyat!! Bestnyaaaa.” * - Yuni, KL

“Sebelum ikut program Coach ni, seluar dah mula tak muat. Alhamdulillah lepas ikut program lega semua seluar dah muat balik. Dulu guna je Herbalife tapi takde guideline dan takde orang Coach. End up main gemuk. Terima Kasih Coach berat dah kembali normal. Tak malu sangat dah nak jumpa bakal mak mertua. Saiz turun dari 34 ke 30” * - Zaim, KL

“Terkejut sangat bila dapat turun 6kg dalam program percubaan Herbalife ni. Memang tak sangka sebab rasa relaks je ikut mealplan. Makan nasi pun boleh turun 6kg.” * - Fatin, KL

“Ikut mealplan dengan disiplin. Makan nasi ikut saranan Coach. Tak bersenam langsung sebab tak sempat bersenam. Alhamdulillah dah turun 23kg.” * - Haxif, Perak

“Dulu saya diet sendiri. Memang boleh turun sikit-sikit tapi saya jadi stress sebab kena masak asing untuk suami dan saya. Saya kena masak makanan yang betul-betul sihat untuk diri sendiri. Sampai stress dan sedih sangat. Tu yang nak ambik Herbalife sebab boleh makan macam biasa je. Dah turun 10kg, susu badan banyak Alhamdulillah. Memang nak terus je dengan Herbalife, letih dah dengan cara lain.” * - Fizah, Perlis.

* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.

Dah ramai yang berjaya menurukan berat badan dengan kami.
Bukankah ini yang anda inginkan?
Mari kita selesaikan sekarang.

Anda tidak akan kehilangan apa-apa kecuali berat badan!

Siapa yang perlu mulakan program Herbalife


Orang yang sukat turun berat

Lelaki dan Wanita

Orang berusia

Orang yang tak nampak gemuk tapi sendiri tahu kena kurus untuk sihat

Orang yang nak sihat

Orang yang taknak guna bahan kimia atau cara tak sihat untuk kurus

Orang yang mencari jalan untuk ubah gaya hidup sihat

Orang yang nak turun lemak sahaja, tanpa turunkan berat.


INGIN MULAKAN SEKARANG? 
WHATSAPP 0136280514


TESTIMONI LAGI...


* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.




* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.




* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.



* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.





* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.

Untuk testimoni coaching kami yang terkini, Herbalife tahun 2017, anda boleh klik link ini : TESTIMONI HERBALIFE TERKINI.

Sertai Program Kurus 30 Hari sekarang

WHATSAPP SEKARANG

0136280514
0136280514
0136280514

Facebook: Amalina Peter
Instagram: @amalinapeter_coach

ONLINE COACHING SELURUH MALAYSIA