Follow Amalina Peter in Instagram @amalinapeter_coach for latest update ! #TeamSuriKurus

Selasa, 15 Oktober 2019

Coach jual Herbalife ke? Kat mana boleh beli Herbalife?

Ya Allah soalan popular sangat yang saya selalu terima di dm dan whatsapp, 

"Sis / Coach jual Herbalife tak?" 


Mungkin sebab ada yang ingatkan saya Coach Herbalife yang provide coaching sahaja. Tapi saya sebenarnya adalah DISTRIBUTOR / AGEN HERBALIFE SELURUH MALAYSIA. Maksudnya kerja utama saya adalah JUAL HERBALIFE. EDARKAN HERBALIFE. 

Jadi, "Ya Sis, saya jual Herbalife malah sepenuh masa lagi 😍."

Cuma tengok instagram saya : https://www.instagram.com/amalinapeter_coach/

Tak cukup nampak macam jual Herbalife ke instagram saya tu? 😂 sedihhhhh. 

Cuma saya sendiri buat program kurus COMPLIMENTARY PADA SEMUA PEMBELI HERBALIFE DI BAWAH SAYA DAN TEAM SAYA. Maksudnya, kalau siapa beli Herbalife daripada saya / teamsurikurus, akan dapat coaching sekali percuma





Tapi, kalau anda dah beli Herbalife kat tempat lain, saya tak boleh coach anda ya. Saya cuma coach mereka yang beli produk daripada saya sahaja. Maaf saya tak buat program yuran coaching sahaja. 🙅🏻‍♀️


So pleasssseeee jangan beli produk kt tempat lain pastu pm saya nak coaching. 😂😂 kesian kalau salah faham gitu. 

Dan ya, mari mari dapatkan produk Herbalife yang sah daripada saya ya 😂


Dengan setiap pembelian Produk Herbalife melalui kami, kami akan bagi 


1. Personalize mealplan. Kami kira KHAS ikut keperluan badan anda. Ini termasuk kalau anda ibu menyusu, kami akan include factor tu supaya anda boleh kurus tanpa perlu kurangkan susu badan.

2. Whatsapp Group Coaching dimana semua peserta akan bergaul, share resipi, share tips kurus, share tips menyusu, dan banyak lagi. Intense Coaching di Whatsapp ni yang membuatkan ramai Coachee turun dengan effektif, sebab kawan-kawan semua turun.

3. Saya beri HOMEWORK mingguan pada Coachee. Yes saya beri homework, saya check homework anda, supaya anda dapat turun berat dengan seronok! Homework saya bukan strict pun. Lebih kepada enjoy, fun, dan creating healthy habit tanpa anda sedar.

4. Kelas makanan mingguan. Banyakkkkkkk yang anda akan belajar. Tentang kalori, tentang kumpulan makanan, tentang bagaimana nak pilih kalori yang sihat, bagaimana nak pilih jenis makanan yang boleh kenyang lagi lama, bagaimana nak dapat spesifik perut kempis? Semua kami cover.

5. Facebook Group untuk bergaul dengan community TeamSuriKurus yang lebih besar. Kat situ ada banyak resipi masakan sihat, kelas tambahan tentang nak kurus, kelas tambahan lain-lain.

Bayangkan berapa banyak saya akan fokus pada anda sekiranya anda menjadi Coachee saya. Bukan hanya beli produk Herbalife tau. Anda umpama dapat JURULATIH PERIBADI TANPA PERLU BAYAR EXTRA. Tak payah beli Herbalife lepas tu bayar yuran Gym pulak. Beli Herbalife dari kami je dah cukup untuk dapat semua.

Kena faham, anda dapat ALL ABOVE TANPA BAYARAN TAMBAHAN. Tak perlu bayar saya asing sebagai coach anda. Cukup anda beli produk Herbalife dari kami, anda akan dapat semuanya. :)

Bayangkan betapa ruginya anda sekiranya anda beli herbalife dari mana-mana website/penjual yang tidak Coach ni.


 



TIPS BELI HERBALIFE ONLINE DI MALAYSIA

agar anda tidak tertipu/tidak membazir/dapat turun berat badan dengan seronoknya

1. Beli dari Pengedar Herbalife atau Coach Herbalife yang memaparkan muka & siapa diri mereka. 


Kenapa kena beli dari orang yang WUJUD?

A) Yakin tak kena tipu. Herbalife mahal kan. :)

B) Supaya nampak Coach tu kurus betul tak, walk the talk tak, betul-betul fit dan layak jadi Coach tak.

Entah-entah yang jual tu orang yang tak kurus-kurus duduk belakang komputer fikir nak jual banyak-banyak produk padahal sendiri pun tak kurus-kurus? Macam manalah anda nak kurus kalau 'Coach' anda pun tak kurus kan.

C) Confirm dapat produk Herbalife yang asli/original. 

D) Kalau ada masalah, boleh ganti/tukar produk. You are protected. 

Tapi hakikatnya Coach yang sah memang takkan jual produk bermasaalah pun. Kalau anda beli kat mana-mana tempat yang bukan real Coach, sekali dapat shake yang berketul-ketul, rasa tak sedap, siapa nak tolong? Diri sendiri jela tanggung.

E) Coach yang wujud ni biasanya orang yang committed nak serve Coachees untuk dapat result terbaik. Anda akan dapat service tip top TANPA BAYARAN TAMBAHAN!!


2. Beli dari Pengedar Herbalife atau Coach Herbalife yang komited

Apa yang anda akan dapat bila beli Herbalife dari orang yang komited?

A. Dapat result!!

B. Cara bancuh produk, cara buat shake sedap, resipi masakan, semua kita lalui bersama. Best tau. Daripada beli kat mana-mana website pastu krikk krikk je takde orang tolong.

C. Dapat diskaun tertentu yang sah, seumur hidup pulak tu. Dahla dapat diskaun, boleh dapat hadiah, boleh dapat reward wang tunai, berpeluang dapat diskaun tertinggi.


Feedback dari Coachee SuriKurus sendiri : "MEALPLAN TU SENDIRI MEMANG HEBAT!" 


MashaAllah 😭


Ya. Kita selalu ingat nak kurus tu kena lapar, kena susah, kena 'berkorban'. Tak perlu pun. Kita cerita selanjutnya bila anda join program ya! 


JOM DAPATKAN HERBALIFE SEKARANG.

IG : @amalinapeter_coach
0136280514
0136280514
0136280514
*Whatsapp only. do not call.


Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...