JUMLAH PENURUNAN BERAT DI BAWAH COACH INA AB TAHUN 2017

924KG
Follow Instagram @amalinapeter_coach untuk info terkini

Amalina Peter in Instagram @amalinapeter_coach ! #TeamSuriKurus

Khamis, 4 Disember 2014

Bisnes Herbalife

Bismillah

Adakah produk Herbalife boleh menjana pendapatan? Part time atau Full time?


Mestila boleh. Kita cerita part time dulu. Sebab kita ni full time pun bukannya mengadap kerja 8 jam mcm kerja bergaji full time kan hehehe.

Herbalife business ni memang sesuai untuk part time. KENAPA?

1. Produk yang dicari orang

2. Hanya perlu buat marketing sungguh-sungguh. 30minit-2jam je sehari untuk marketing. Haaa. Effektif tak?

3. Coaching customers untuk kurus, kami akan provide support group. :) Walaupun anda part time customers tetap boleh dapat best result.

4. Herbalife ada system beri income untuk pengedar Herbalife. Part time pun, kerja marketing je, income senang maintain. Kami akan ceritakan detail pada yang dah mula bina business.

Tu baru cerita part time. Kalau SURIRUMAH atau SURIPENGGANGGUR? heheh ofkoslah lagi boleh buat bisnes Herbalife! Asalkan KERJA CONSISTENT.


BERAPA MODAL YANG PERLU DIKELUARKAN UNTUK MULAKAN PERNIAGAAN HERBALIFE?

Takde modal. KERJA JE. Kalau task mentor berikan tak buat, apa bisnes pun tak jalan, modal sejuta pun tak boleh buat. :D


JOIN SURIKURUS ONLINE BUSINESS MENTORING!

Kami, Herbalife Team SuriKurus, adalah organisasi Herbalife online yang provide online community untuk wanita turun berat badan dengan sihat,

DAN online business mentoring untuk wanita jana pendapatan dari rumah.

TRAINING yang kami akan provide termasuk:

1. Penggunaan media sosial untuk business walaupun zero knowledge 
2. Cara promote online
3. Business di Facebook, Instagram, Blog
4. Cara buat income RM2000 anda yang pertama, dari rumah, kerja kurang dari 4 jam sehari.

Banyak lagiiii. Memang kami banyak berikan training business online sahaja. :)

SYARATNYA?
Anda perlulah menggunakan produk Herbalife dulu, dan anda merupakan pengguna di bawah #TeamSuriKurus Coaching.



Sebarang pertanyaan tentang bisnes? 0136280514
Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...