Amalina Peter in Instagram @amalinapeter_coach ! #TeamSuriKurus

Khamis, 8 November 2018

Testimoni Kurus dengan Herbalife terkini 2017 : EDISI KURUS SEBELUM RAYA

SURIKURUS RAYA TRANSFORMATION CHALLENGE 2017

Beberapa kali setahun, TeamSuriKurus akan mengadakan TRANSFORMATION CHALLENGE. Kat sini kami encourage coachees untuk observe perubahan shapeloss pada diri, instead of focus 100% pada berat badan sahaja.

Jadi sini saya kongsikan result Team SuriKurus di bawah naungan Coach Ina Ab, untuk RAYA TRANSFORMATION 2017.

Kenapa penting observe shapeloss?

Penurunan inci dan shaping yang ketara menunjukkan kita punya lemak turun sangat banyak, dan otot meningkat. (Otot ni fat burning machine tau so jangan sedih sangat bila muscle mass naik)

PAda sesetengah orang, penurunan berat sangat slow tapi baju semuanya jadi longgar!! Ini kerana berat otot meningkat, tapi lemak berkurang. Bila tengok kat penimbang sama je?? Tapi tengok cermin kecik, pakau baju semua londeh.

Haa tula penting observe shapeloss tau!

Dalam PROGRAM ONLINE COACHING SURIKURUS, biasanya orang akan turun lemak sangat banyak. Jadi walaupun turun 5kg, perubahan imej sangat ketara boleh dilihat!

So kalau anda tengah dalam proses menurunkan berat badan, pastikan anda tengok shapeloss juga ya.


Lihat transformasi Herbalife SuriKurus Online Coaching berikut!

(ini semua 100% ONLINE COACHING ya! Walaupun online, tapi effektif insyaAllah)

Herbalife Zumba Lover

Ibu Tunggal, Guru, sangat sibuk tak masak dan tak bersenam. Still boleh turun 19kg!!



Guru yang sibuk dan kerja yang penat! Syukur ada Herbalife shake bantu turun berat badan dalam apa jua keadaan.





Herbalife Zumba Lover juga




Ibu menyusu penuh, kurus selepas bersalin dengan Herbalife SuriKurus Online Coaching. Suka jogging ni!


Ibu menyusu penuh, kurus selepas bersalin dengan Herbalife SuriKurus Online Coaching. Suka makan hahah.






  





       

Itulah sebahagian kisah coachee kami yang submit gambar untuk Raya Transformation challenge haritu.


SERTAI KAMI UNTUK "NEW YEAR TRANSFORMATION CHALLENGE 2018"!!

Pada January 2018 nanti, kami akan launch NEW YEAR TRANSFORMATION CHALLENGE pulak untuk semua Coachee SuriKurus.

Pastikan anda sertai kami segera. 2-3 bulan InsyaAllah dah dapat muka dan badan berbeza. Jangan tangguh lagi ya!


HUBUNGI 0136280514 untuk dapatkan produk / mulakan program Herbalife

0136280514
0136280514
0136280514

FOLLOW INSTAGRAM : @amalinapeter_coach untuk update terkini

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...