Amalina Peter in Intagram! #TeamSuriKurus

Ahad, 1 Januari 2017

Program Turun Berat Badan Herbalife

Bismillah.

PROGRAM TURUN BERAT BADAN HERBALIFE


Sedang mencari produk Herbalife? Boleh Whatsapp 0136280514 terus.

Sedang mencari maklumat tentang Program Kurus Herbalife? Boleh teruskan membaca... 

Dah sampai di sini, dah tentu anda sedang mencari jalan untuk menurunkan berat badan. 


Anda mesti mencari cara untuk kurangkan berat badan yang terbaik, berkesan, selamat, tiada kesan sampingan, dan yang pasti membuahkan hasil. 

Anda mesti mencari sesuatu yang berbaloi untuk anda laburkan wang demi mendapat fizikal dan kesihatan yang optimum.



Dah cuba pelbagai cara untuk kurus?

Dah cuba diet sendiri, lama-lama hilang momentum, berat pun naik balik. Penatnyaaaa :'(

Dah cuba diet sendiri, letih nak kira kalori, masak sendiri, semua kena fikir. Takde masa lah!!

Dah cuba diet sendiri, last-last turun 1kg je sebulan. Tak berbaloi. :'(

Dah guna produk X, cirit birit je memanjang.

Dah guna produk Y, beli mahal turunnya tidak pun!

Dah gun produk Z, tak sedap!!

Dah cuba macam-macam cara, semuanya berakhir dengan kekecewaan. Apa kata kali ini dengan Coach Ina Ab, jadikan ini program kurus terakhir anda sebab ia InsyaAllah akan berjaya!!
Nak kurus tapi tak ada masa?

Anda risau tentang berat badan anda yang semakin meningkat setiap hari.
..
Semua orang kata kena exercise untuk kuruskan badan. Tapi anda tak ada masa...? 

Ramai yang mempunyai masalah MASA.

Tiada masa untuk bersenam konsisten setiap hari

Tiada masa untuk masak makanan sihat

Tiada masa untuk kira kalori setiap kali makan
.
Kalau nak tunggu ada masa, sampai bila?
JANGAN RISAU!
Jom mulakan program kurus 30 Hari bersama Coach InaAb hari ini.

coach herbalife malaysia


PROGRAM KURUS 30 HARI

Apa itu Program Kurus 30 hari?
Program kurus 30 Hari kami merupakan program intensif untuk membantu anda fokus mendapatkan hasil terbaik dalam masa 30 Hari. Waahhhh. 

Berapakah yang anda boleh turunkan dalam masa 30 HARI? 

Berapa kg yang anda nak turunkan?

3kg? 5kg? 7kg?

Apa kata cuba sekarang untuk ketahui jawapannya.

Dalam Pek Percubaan 30 Hari ini, anda akan mendapat:
• Turun berat badan.
• Produk Herbalife.
• Jurulatih pengurusan berat badan.
• Pelan pemakanan sihat.
• Pemantauan dan follow-up.
• Kumpulan sokongan motivasi.
• Top 3 'Biggest Loser' berpeluang memenangi wang tunai!
Anda boleh memilih untuk beli Herbalife Pek 30 Hari ini secara online (100% Online Coaching).
ataupun face-to-face jika anda tinggal di Kuala Lumpur.

INGIN MULAKAN SEKARANG? 
WHATSAPP 0136280514

KENAPA GUNAKAN PRODUK HERBALIFE?


Soalan 1: Saya taknak guna produk lah. Nak kurus cara sendiri.

Jawapan 1: Cara kurus tu tak semestinya kena kurus sendiri baru terbaik. 

Dari segi kos, kos nak beli makanan yang betul-betul sihat tu sebenarnya SAMA DENGAN HARGA BELI HERBALIFE!! 

Betul!! 

Bezanya, Herbalife menyediakan makanan lengkap tanpa anda perlu fikir apa-apa pun. 

Tak perlu kira kalori.
Tak perlu fikir nak masak apa.
Tak perlu stress.

Pendek kata, produk meal replacement di adalah bantuan untuk program kurus anda lebih SELESA dan PASTI mendapat hasil. 

Berbanding diet sendiri, tersalah kira kalori, tersalah kira makro, terlebih cheat day, terus tak turun berat. 

Untuk ibu-ibu yang sering mengandung dan bersalin pula, ramai yang dah putus asa diet sendiri sebab fikir "Lepas ni pregnant gemuk balik." ataupun "Taknak pregnant dulu tak sempat kurus lagi." 

Dengan meal replacement shake, anda tak perlu risau pun. Ikut program betul-betul dan ubah gaya hidup sihat, sebelum anak umur setahun InsyaAllah badan dah kembali kepada berat ideal. 

Soalan 2: Herbalife ni ada side effect tak?

Jawapan 2: Kulit lebih cantik, shaping lebih cantik, keseluruh sistem badan lebih sihat, pencernaan lebih happy, craving lagi kurang, dan paling bahaya, kena beli baju baru je sebab shaping. 

Banyaklah duit keluar nak recover 'side effect' yang tu. 

Soalan 3: Taknak guna produk sebab taknak 'depend' kat produk. 

Jawapan 3: Anda tak depend kat apa-apa pun kalau guna Herbalifekerana ia bukannya ubat yang ada bahan kimia. 

Produk Herbalife 100% semula jadi, sama seperti makanan-makanan lain di pasaran. Herbalife juga dikategorikan sebagai MAKANAN, bukannya ubat kurus. 

Merasa 'depend' pada Herbalife sama lah dengan rasa 'depend' pada Nasi. 

Kita bukannya depend pada apa-apa, kita memang perlu makan. Cuma kena pilih nak makan apa.

Saya pilih Herbalife untuk sarapan pagi. :)

Soalan 4: Selamat tak untuk orang pregrant? Menyusu? Orang tua? Orang yang ada penyakit?


Jawapan 4: Selagi boleh makan Nasi. InsyaAllah boleh makan Herbalife. Boleh bincang lebih lanjut. 


Apa kelebihan produk Herbalife?
Bagaimana produk Herbalife membantu untuk kurus.

Pengganti makanan No. 1 di dunia*. Telah membantu berjuta-juta orang seluruh dunia untuk mecapai goal menurunkan berat badan mereka.


Disokong oleh sains
Penggunaan shake makanan gantian merupakan cara efektif dalam menguruskan berat badan. 

Bantu kurangkan kalori dan tingkatkan nutrisi harian dengan MUDAH!!
Rendah kalori
Anggaran 90 kcal - 150 kcal setiap hidangan. Senang tak payah kira-kira.
Kaya dengan protein
18g per serving, protein membantu tingkatkan metabolisma, cepatkan penurunan lemak, kenyang lebih lama, dan senang kekalkan berat.
Mudah dan cepat disediakan
3 minit sahaja dah dapat lengkap semuanya.
KURUS dengan 6 perisa yang sangat sedap – Coklat, Cappucino, Strawberi, Tropical Fruit, Vanila dan Cookies n Cream.


DAPATKAN HERBALIFE SEKARANG? 

WHATSAPP 0136280514

Coaching Turun Berat Badan Online

Wow!! 

Tak kira di mana anda berada, anda boleh sertai Coaching Kurus Online ni sebab ianya 100% ONLINE.

Asalkan ada Whatsapp. Pasti boleh kurus.

INGIN MULAKAN SEKARANG? 
WHATSAPP 0136280514

TESTIMONI

Testimoni COACH INA sendiri, TURUN 12KG
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.



Testimoni COACH AB sendiri TURUN 8KG
* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.


* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.


* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.


* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.


* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.




* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.


* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.


* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.


* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.


* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.


* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.


* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.


* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.


* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.


* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.


* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.


* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.





KURUS SELEPAS BERSALIN !

* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.


Apakah impak apabila saya mulakan Program Kurus 30 Hari?

- Turun berat badan dari minggu pertama

- SHAPING SHAPING SHAPING!! Bukan sekadar turun berat, badan pun susut dengan seimbang.

- Badan lebih cergas, selesa, bertenaga.

- Sistem pencernaan lebih selesa

- Kulit lebih sihat

- Membantu kenyang lebih lama, dan tak craving.

- Kurang teringin benda berlemak/manis.


* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.
*produk tidak bertujuan mendiagnose, ubati, sembuhkan penyakit.


INGIN MULAKAN SEKARANG? 

WHATSAPP 0136280514


TESTIMONI LAGI...

“Alhamdulillah dalam program ni saya turun 4kg bulan pertama. Baju pun makin besar, seluar semua pun dah longgar. Excited sangat!” * - Dalila, Kuantan

“So far dalam tempoh permulaan ni saya turun 5.4kg. Makan tak pantang sangat pun sebab tak sempat masak. Makan beli bungkus je. Mealplan yang Coach bagi tu memang berkesan lah.” * - Hafiza, Shah Alam.

“Herbalife ni memang berkesan sangat. Saya cuba try produk lain dan tak ada kesan langsung pastu sakit-sakit pulak tu. Taknak tukar produk dah. Nak Herbalife je!” * - Atiyah, Kelantan.

“Saya dapat rasa peha saya dah ada gap balik. Belakang badan pun takde spare tyre. Ramai orang start tegur dagu saya makin tajam, puji kurus. Perut makin kecik, kulit makin cantik. Shaping dasyat!! Bestnyaaaa.” * - Yuni, KL

“Sebelum ikut program Coach ni, seluar dah mula tak muat. Alhamdulillah lepas ikut program lega semua seluar dah muat balik. Dulu guna je Herbalife tapi takde guideline dan takde orang Coach. End up main gemuk. Terima Kasih Coach berat dah kembali normal. Tak malu sangat dah nak jumpa bakal mak mertua. Saiz turun dari 34 ke 30” * - Zaim, KL

“Terkejut sangat bila dapat turun 6kg dalam program percubaan Herbalife ni. Memang tak sangka sebab rasa relaks je ikut mealplan. Makan nasi pun boleh turun 6kg.” * - Fatin, KL

“Ikut mealplan dengan disiplin. Makan nasi ikut saranan Coach. Tak bersenam langsung sebab tak sempat bersenam. Alhamdulillah dah turun 23kg.” * - Haxif, Perak

“Dulu saya diet sendiri. Memang boleh turun sikit-sikit tapi saya jadi stress sebab kena masak asing untuk suami dan saya. Saya kena masak makanan yang betul-betul sihat untuk diri sendiri. Sampai stress dan sedih sangat. Tu yang nak ambik Herbalife sebab boleh makan macam biasa je. Dah turun 10kg, susu badan banyak Alhamdulillah. Memang nak terus je dengan Herbalife, letih dah dengan cara lain.” * - Fizah, Perlis.

* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.

Dah ramai yang berjaya menurukan berat badan dengan kami.
Bukankah ini yang anda inginkan?
Mari kita selesaikan sekarang.

Anda tidak akan kehilangan apa-apa kecuali berat badan!

Siapa yang perlu mulakan program Herbalife


Orang yang sukat turun berat

Lelaki dan Wanita

Orang berusia

Orang yang tak nampak gemuk tapi sendiri tahu kena kurus untuk sihat

Orang yang nak sihat

Orang yang taknak guna bahan kimia atau cara tak sihat untuk kurus

Orang yang mencari jalan untuk ubah gaya hidup sihat

Orang yang nak turun lemak sahaja, tanpa turunkan berat.


INGIN MULAKAN SEKARANG? 
WHATSAPP 0136280514


TESTIMONI LAGI...


* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.




* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.




* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.



* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.





* Hasil Produk tidak tipikal. Hasil setiap individu mungkin berbeza-beza.

Untuk testimoni coaching kami yang terkini, Herbalife tahun 2017, anda boleh klik link ini : TESTIMONI HERBALIFE TERKINI.

Sertai Program Kurus 30 Hari sekarang

WHATSAPP SEKARANG

0136280514
0136280514
0136280514

Facebook: Amalina Peter
Instagram: @amalinapeter_coach

ONLINE COACHING SELURUH MALAYSIA


Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...