JUMLAH PENURUNAN BERAT DI BAWAH COACH INA AB TAHUN 2017

924KG
Follow Instagram @amalinapeter_coach untuk info terkini

Amalina Peter in Instagram @amalinapeter_coach ! #TeamSuriKurus

Jumaat, 4 Ogos 2017

Nak Beli Herbalife di Mana?

Ramai juga rupanya yang mencari DI MANA NAK BELI HERBALIFE?

Yang penting kena tahu nak beli Herbalife PERLULAH DARI COACH YANG SAH. Jangan beli dari medium yang tidak ada manusia atau tak nampak manusianya, sebab kalau mcm tu siapa nak guide makan produk?

NAK BELI HERBALIFE DIMANA?

1. Beli Herbalife dari pengedar / Coach yang sah. 

Boleh hubungi kami Coach InaAb 0136280514 untuk mulakan.

Our Profile:
Instagram @amalinapeter_coach.


Lebih lanjut tentang Program Turun Berat Badan kami : PROGRAM TURUN BERAT BADAN HERBALIFE

Anda mencari Coach Kurus khas WANITA? : COACH TURUN BERAT BADAN WANITA

2. Beli Herbalife direct di myherbalife.com (dapat diskaun ahli, berpeluang untuk naik tangga diskaun lebih tinggi juga) *bersyarat!!*

Syaratnya? Anda tetap perlu ada coach Herbalife untuk daftarkan anda. Tak boleh daftar sendiri. 

Rujuk link ni :  http://amalina-peter.blogspot.my/2016/08/cara-beli-herbalife-online.html

Memang senang je prosesnya.

Langkah 1 : WHATSAPP kami 0136280514, kata nak daftar account online tu. Kena bayar yuran juga untuk aktifkan account.
Langkah 2 : Kami akan uruskan pendaftaran anda. Dalam beberapa minit je anda dah boleh buat pembelian tanpa had di website Herbalife.

TIPS BELI HERBALIFE

agar anda tidak tertipu/tidak membazir/dapat turun berat badan dengan seronoknya

1. Beli dari Pengedar Herbalife atau Coach Herbalife yang memaparkan muka & siapa diri mereka. 


Kenapa kena beli dari orang yang WUJUD?

A) Yakin tak kena tipu. Herbalife mahal kan. :)

B) Supaya nampak Coach tu kurus betul tak, walk the talk tak, betul-betul fit dan layak jadi Coach tak.

Entah-entah yang jual tu orang yang tak kurus-kurus duduk belakang komputer fikir nak jual banyak-banyak produk padahal sendiri pun tak kurus-kurus? Macam manalah anda nak kurus kalau 'Coach' anda pun tak kurus kan.

C) Confirm dapat produk Herbalife yang asli/original. 

D) Kalau ada masalah, boleh ganti/tukar produk. You are protected. 

Tapi hakikatnya Coach yang sah memang takkan jual produk bermasaalah pun. Kalau anda beli kat mana-mana tempat yang bukan real Coach, sekali dapat shake yang berketul-ketul, rasa tak sedap, siapa nak tolong? Diri sendiri jela tanggung.

E) Coach yang wujud ni biasanya orang yang committed nak serve Coachees untuk dapat result terbaik. Anda akan dapat service tip top TANPA BAYARAN TAMBAHAN!!


2. Beli dari Pengedar Herbalife atau Coach Herbalife yang komited

Apa yang anda akan dapat bila beli Herbalife dari orang yang komited?

A. Dapat result!!

B. Cara bancuh produk, cara buat shake sedap, resipi masakan, semua kita lalui bersama. Best tau. Daripada beli kat mana-mana website pastu krikk krikk je takde orang tolong.

C. Dapat diskaun tertentu yang sah, seumur hidup pulak tu. Dahla dapat diskaun, boleh dapat hadiah, boleh dapat reward wang tunai, berpeluang dapat diskaun tertinggi.

Tapi saya nak beli Herbalife dengan harga murah?

Boleh bincang dengan Coach. Kalau anda boleh ikut syarat, ada cara sah untuk dapat murah. Tapi kalau permintaan anda tak reasonable sangat pun, kami tak boleh tolong lah.

Kami dah bantu ratusan orang untuk turun berat badan dengan sihat. Ramai juga yang dah beli Herbalife dari tempat lain tapi asyik tak dapat result, last-last cari kami juga. Anda tak perlu ulangi kesalahan mereka.

Mula Herbalife di sini terus jom :)



Nak beli Herbalife sekarang? Boleh WA 0136280514 ye. 
Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...